miércoles, 15 de abril de 2009

Ja estan a Semfinals

El Barça va classificar-se ahir per les semifinals de la Champions League per segona vegada consecutiva després d'empatar ahir contra el Bayern de Munich (1-1), el 4-0 de la ida va donar molta ventatja als blaugranes, que tot i trobar-se amb la resistència dels 66.000 seguidors alemanys, el equip de Munich si que va jugar millor que al Camp Nou, però en cap moment se'l va veure amb capacitats per capgirar l'eliminatòria.

Durant tota la primera part els 2 equips van estar molt igualats, tan en ocasions com en possessió de pilota. Però no es va aconseguir batre cap de les dos porteries. El Bayern liderat per Ribéry que es va erigir com l'estrella, l'alma i el director del equip va aconseguir intimidar una mica als blaugranes. I a la segona part va arribar el gol alemany, en el minut 47 Ribéry es queda sol davant Víctor Valdés, Ribéry s'interna fins l'àrea petita davant la negativa de Valdés a sortir i després d'unes fintes i amags bat al porter blaugrana. Tot i això el partit va seguir igual que a la pirmera part amb un Barça que intentava el gol, i en el minut 73 va arribar de la mà de Keita, gran combinació entre Eto'o i Iniesta que acaba en una passada al punt de penal cap a Xavi però aquest li deixa a Keita que des de fora de l'àrea es treu un xut potent i col·locat que acaba significant l'empat.

A les semifinals el Barça li espera el Chelsea, l'equip de Londres es va classificar després d'un partit espectacular contra el Liverpool (4-4), el 1-3 a la ida a favor del Chelsea va ser clau.