jueves, 26 de marzo de 2009

4 o 5 Fitxatges

El Barça comença ja fer els plans per a la temporada següent i ja té la llista més definida sobre els reforços que farà a la temporada següent.

Un Davanter: en cas de que Samuel Eto'o no continués. El Barça té en la seva agenda ja varis noms, el "9" que més agrada es David Villa, per la seva calitat i olfacte golejador i sobretot per la situació econòmica que atravesa el València, fan que sigui el millor jugador disponible en el mercat. També sona Keirrison, el jove davanter brasileny del Palmeiras.










Un Extrem: Si Henry i/o Hleb no continuessin, el Barça tindria ja preparat la seva millor arma del estiu al intentar fitxar al francés Frank Ribery, el jugador del Bayern ja ha dit publicament que li agradaria jugar en el Barça i la seva situació en el Bayern ha empitjorat en aquests mesos per el que seria viable la seva contratació. Un altre opció que ha perdut força però que encara hi és es la de David Silva, el jove jugador del Valencia també es podria fitxar com ja hem dit degut a la situació econòmica que atravesa el seu club.










Un lateral esquerra: Posiblement o Abidal o Sylvinho no continuaràn per el que el Barcelona està buscant un substitut de garanties. Agrada Zhirkov lateral del CSK de Moscú i titular a la selecció russa. També sonen Maxwell del Inter i Evra del Manchester United.










Un mig versàtil: Amb Keita i Touré que estaràn durant un temps a la Copa d'Àfrica i amb la possible venda de Guddjohnsen. El Barça buscaria un migcampista, Cesc es el somni però primer s'hauria de veure si l'Arsenal i Arsene Wenger el deixen anar.










Un Central: Pendents de la renovació de Màrquez i del retorn de Gabi Milito després de la seva greu lesió. El FCBarcelona recuperarà per a la pròxima temporada a Henrique, el jove central brasileny que el Barça va cedir al Bayern Leverkusen, tornarà després d'una gran temporada a Alemanya.

No hay comentarios: