jueves, 26 de marzo de 2009

Un altre festival contra el Màlaga....

El Barça continua imparable i manté les distàncies amb el Madrid que contínua estan a 6 punts tot i que va guanyar 3-0 a l'Almería. El Barça va golejar al Màlaga 6-0 amb un autèntic festival de futbol i gols. Xavi va adelantar als blaugranes després d'una assistència d'Eto'o. Messi es va inventar una genialitat després d'un regat impossible que es va convertir en el segon, Henry va marcar el tercer després de regatejar al porter. I el quart, Xavi va assistir a Eto'o que va batir al porter per sota de les cames.

A la segona part, Iniesta es va inventar una centrada magistral al més pur estil Laudrup, perquè amb un remat suau i colocat marqués Dani Alves. I el últim, va tornar a marcar-lo Eto'o després de que el porter refusés un gran xut de Sylvinho i Henry agafés el rebot i li servís en bandeja el gol a Eto'o.

Eto'o porta 25 gols en 27 partits i continua liderant la bota d'or, Messi en porta 19 i es el màxim golejador europeu amb 30 gols i Henry porta 15. Entre els tres porten 59 gols a la lliga i només estan a 8 gols de superar el rècord de 66 gols que van marcar, el triplet liderat per Di Stefano a la temporada 60/61.