jueves, 8 de enero de 2009

Clàssic guanyat

El Barça va guanyar el clàssic contra el Madrid, no amb una golejada com molta gent esperava peró va demostrar que es un equip guanyador.


El Barça va sortir amb un once de gala, peró a diferencia dels altres partits al Barça els costava arribar amb claredat, Messi va posar a prova a Casillas després de regatejar a Sergio Ramos, Henry també ho va fer després de treure's un potent xut casi sense angle. El Madrid per la seva part, va tenir una oportunitat claríssima, Drenthe es va quedar en un mà a mà amb Valdés pero el porter blaugrana va aturar la pilota després d'una mala definició de l'holandés, abans Sneijder també va posar a prova a Valdés amb un fort xut de fora de l'àrea.


La segona part, però el Barça va començar a arribar amb més claredat, Eto'o va provar de voleja però la pilota li va sortir massa alta, i en el minut 70, una de les jugades del partit pilota penjada al àrea i Michel Salgado tomba a Sergi Busquets, l'àrbit va senyalar penal però Iker Casillas va aturar el penal amb una bona parada. El Barça no es va enrere tot i el penalti fallat, Eto'o va tornar a estar a punt de marcar, Messi va fer una bona jugada que li va passar a Eto'o i aquest en el frontal del àrea es va girar i es va treure un gran xut peró Casillas un altre cop va fer una parada espectacular. El Madrid només va tenir una ocasió clara en tota la segona part, després d'una paret Palanca va entrar al àrea per la banda dreta sol però Valdés molt ràpid va aturar el xut del ex del Espanyol.


Però al fi va arribar el gol, en el minut 83 Xavi treu un Córner, Puyol salta entre Ramos i Gago i li posa la pilota a Eto'o que dins l'àrea petita remata amb la cuixa per batre a Casillas. I ja en el minut 91 va arribar el segon gol, el Barça monta un ràpid contraatac, Henry li serveix una passada a Messi que supera a Casillas picant la pilota per sobre.


El Barça continua líder i deixa al Madrid a 12 punts.

1 comentario:

John dijo...

Sorry for comenting in English as I'm from Malaysia.

I would like to comment about the Copa del Rey match in which Lionel Messi stole the show for Barca. That was a tremendous performance and a good way for Messi to start the year.

I wish to see 2009 as Messi's breakthrough year. I hope he and Barca can go on to win at every front (La Liga, Champions League and Copa del Rey).

Then people would start to talk more about Messi and less about C.Ronaldo.

Please let me have your feedback in this. I would love to hear them

http://mundoalbiceleste.blogspot.com/2009/01/messi-says-hola-2009-with-hat-trick.html